Vooruit denken

Een voorgesprek

In het zicht van het einde wordt het licht op het leven vaak helder. Een gesprek over uw eigen uitvaart betekent ook een gesprek over uw leven: de betekenis die u heeft in dit leven, dat wat u nalaat, en dat wat werkelijk van waarde is.

Ook als het om een ander gaat, een dierbare, kan het veel rust geven om de uitvaart en het afscheid al voor het overlijden voor te bereiden. Voor nabestaanden is het vaak bijzonder troostrijk als zij weten wat degene die overleden is heeft gewild.

Alle reden om alvast eens uw licht op te steken bij diverse uitvaartondernemingen en te ontdekken wie bij u past. Zo weet u ook wie er straks tijdens de intensieve periode tussen overlijden en uitvaart veel over de vloer komt. En kunt u een idee krijgen van de te verwachten uitvaartkosten.

Niet alles hoeft tot in details vastgelegd te worden. Het is voor nabestaanden vooral fijn om te weten wat er voor u werkelijk toe doet, zodat zij daarvoor zorg kunnen dragen.

Offerte aanvragen

U kunt bij ons altijd een vrijblijvende kostenberekening aanvragen. Aan de hand van uw wensen proberen wij een reële inschatting te maken van de te verwachten kosten. We kunnen deze kostenbegroting als leidraad nemen bij de uiteindelijke uitvoering van de uitvaart. De daadwerkelijke kosten kunnen lager of hoger uitvallen door de omstandigheden en aan de hand van de keuzes die er daadwerkelijk gemaakt worden.

Boek: als ik later dood ben en wat ik dan zou willen

SENS heeft in samenwerking met twee andere uitvaartondernemingen een boek gemaakt dat helpt om zelf op speelse wijze na te denken over uw eigen afscheid. Meer informatie over dit boek op deze pagina.

We komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Algemene informatie over uitvaarten in Utrecht kunt u vinden op uitvaart-utrecht.nl