Kosten en budget

Kosten afstemmen op uw budget

SENS gaat altijd uit van uw wensen en uw budget en adviseert aan de hand daarvan over de mogelijkheden. U ontvangt kort na het eerste gesprek een overzicht van de te verwachten kosten.

De kosten van een uitvaart kunnen behoorlijk uiteenlopen. De meeste uitvaarten zijn tussen de 4.000 en 9.000 euro. Goedkoper kan, als de uitvaart heel eenvoudig is, of als er bijvoorbeeld geen rouwkaart wordt gemaakt. Hoeveel een uitvaart kost hangt af van de keuzes die gemaakt worden en van de omstandigheden. Een uitvaart met veel belangstellenden bijvoorbeeld zal vaak duurder uitpakken dan een kleine besloten uitvaart.

Omdat wij onafhankelijk zijn van leveranciers van producten en diensten, kunnen wij optimaal adviseren. Wij informeren u over de kosten van bepaalde keuzes en bieden waar nodig een alternatief. Er zijn goedkope en dure kisten en u kunt ook zelf een kist maken. U kunt een afscheidsceremonie houden in de aula van het crematorium, maar we kunnen ook kijken of uw eigen tuin geschikt is, of dat de school of sportvereniging mogelijkheden biedt. We denken graag mee over de mogelijkheden, en informeren u altijd over de kosten die de keuzes met zich mee brengen.