Persoonlijk, creatief en onafhankelijk


SENS is een kleine uitvaartonderneming in Utrecht van Meta Stevens en Simone Scholts. Wij bieden liefdevol maatwerk; persoonlijk, creatief en onafhankelijk. Maar wat bedoelen we daar eigenlijk mee?

Persoonlijk

samen trekken we op

Jullie hebben zelf de regie en maken zo het afscheid passend. We praten over de overledene en luisteren naar jullie wensen. Wij vullen aan, doen suggesties en bieden structuur waar nodig, laten los waar kan. Door alle elementen van de afscheidsweek op elkaar af te stemmen, wordt een uitvaart persoonlijk en krijgt het een eigen kleur.

In een lastige tijd is niets zo waardevol als iemand over de vloer die je kunt vertrouwen, die een prettige sfeer meeneemt en houvast biedt. We nemen een praktische lichtheid mee, humor waar kan, en een luisterend oor waar nodig. 

Creatief

creatieve invalshoeken

Meta en Simone werkten hiervoor allebei in het theater. Indra heeft al 10 jaar ervaring als ritueelbegeleider. Deze combinatie van achtergronden maakt SENS uniek.

 

We benaderen het afscheid soms haast als een dramaturg of regisseur. We kijken naar de inhoud en zoeken de juiste vorm daarbij. Daardoor wordt het geheel een samengaan die precies het goede verhaal vertelt. We denken na over het decor - de locatie -, muziek en geluid, een passende sfeer, belichting en aankleding. Zoals een theatervoorstelling ontstaat door het maakproces en de inbreng van alle betrokkenen, zo geven wij samen met de nabestaanden een afscheidsbijeenkomst vorm.

 

 


in het theater telt alles mee

In het theater telt alles mee. Alle elementen, hoe klein ook, hebben invloed op de zeggingskracht van het verhaal. Met de focus op het hele plaatje zorgen we dat de uitvaart tot in de puntjes klopt en alles met elkaar samenvalt. Zo wordt niet alleen de uitvaart zelf, maar ook het proces om het afscheid vorm te geven een troostrijke herinnering die kan helpen het verlies te dragen.

Onafhankelijk

maximale keuzevrijheid

SENS biedt maatwerk en is onafhankelijk. Wij zitten niet vast aan afspraken met verzekeraars of leveranciers. Daardoor heb je maximale keuzevrijheid. We zijn flexibel en hebben veel kennis over wat er allemaal mogelijk is. De locatie, het vervoer, de kist, de muziek of rituelen, het is helemaal aan jullie. Zie ons als een gids die het proces begeleidt. Zonder verplichtingen. De leveranciers waar we vaker terugkomen, zijn meestal kleine ondernemingen, creatieve makers, vakmensen: stuk voor stuk prettige mensen die begrijpen hoe belangrijk een goed afscheid is. 

meer over Meta en Simone

Kijken of het klikt?


We nemen altijd eerst de tijd om elkaar te leren kennen om te zien of het klikt. Denk je dat wij bij je passen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking; persoonlijk, creatief en onafhankelijk. 

contact opnemen