Meta en Simone


SENS is een echt tweevrouwsbedrijf. Na hun werk in het theater en de muziek hebben Meta en Simone elkaar gevonden in de uitvaart. Persoonlijk, creatief en onafhankelijk.

visie

Simone

“Simone is heel goed in het regelen van alles wat er bij de organisatie van een uitvaart ter sprake komt. Ze kan mijlenver vooruit kijken, ziet op alle niveaus de details en kan veel ballen tegelijk in de lucht houden. Bovendien is Simone attent en betrouwbaar. Ze kan goed inschatten wat haalbaar is en doet altijd wat ze belooft.”

Simone werkte als productieleider bij toneelgezelschappen als ’t Barre Land en jeugdtheater Het Lab. Samen met haar man en twee kinderen woont zij in Utrecht-West.

Meta

“Meta kan goed de tijd nemen, luisteren en stiltes laten vallen. Met een open geest legt ze het eerste contact en ze stelt haar vragen zo, dat voor mensen al snel heel vertrouwd voelt. Tijdens de uitvaart neemt ze iedereen mee in de gewenste sfeer en stelt ze de mensen op hun gemak met haar rustige stem en zorgvuldig gekozen woorden.” 
 

Meta werkte voorheen als regisseur van zanggroepen en koren. Zij woont in Lombok, Utrecht en heeft een pipowagen op de Utrechtse Heuvelrug om er af en toe helemaal uit te zijn.

 

Ons team


Mensen die ons vaak helpen bij uitvaarten:  
Martine, Anouk, Indra, Nel, Carlien en Vinada (twee laatstgenoemden niet op de foto)

Even voorstellen

Indra van den Berg

Ritueelbegeleiding, uitvaartbegeleiding of assistentie bij uitvaarten, Indra doet het allemaal voor SENS. Indra heeft een eigen onderneming voor rituelen bij afscheid. Zelf zegt ze: Elk moment in je leven waar je iets loslaat om het anders vast te pakken, leent zich voor liefdevolle, aandachtige begeleiding.

En dat kan ze, met professionaliteit en luchtigheid.

meer over Indra

Even voorstellen

Anouk Vonk

We vinden het belangrijk dat er ook na de uitvaart nog aandacht en zorg is. Daarom worden nabestaanden ongeveer zes weken na de uitvaart gebeld door Anouk. Om nog eens na te praten, je verhaal te doen, te sparren over dingen waar je tegenaan loopt, of gewoon praktische tips voor de nalatenschap. 

meer over Anouk 

Wij werken samen met


SENS werkt graag samen met het fijne zorgteam van DCU

SENS is partner van stichting Tröst
SENS is partner van Greencoffins fairtrade uitvaartmanden
SENS is partner van Wikkelgoed wades
 

Wij zijn onderdeel van