Als ik later dood ben en wat ik dan zou willen

als ik later dood ben - SENS uitvaarten - UtrechtBegraven of cremeren? Wat betekent afleggen eigenlijk? Mag ik zelf mijn eigen kist maken? Thuis opbaren, kan dat wel bij ons? Mag ik na mijn dood per fiets vervoerd worden?

Als ik later dood ben en wat ik dan zou willen is een boek dat op een speelse manier helpt na te denken over je eigen afscheid en uitvaart. Een werkboek vol informatie en ideeën. Voor iedereen die eens stil wil staan bij zijn of haar eigen afscheid, of zich afvraagt wat daar allemaal bij komt kijken.

Bestel!

Bestellen kan door een mail te sturen aan email hidden; JavaScript is required
Prijs:  € 12,50 excl verzendkosten (sinds 1 september 2018)

Idee, concept en redactie Simone Scholts, Meta Stevens, Yvon Thewessen en Margon de Vries
Tekst Meta Stevens en Yvon Thewessen
Vormgeving Yvon Thewessen
Eindredactie Andrike Barwegen
Illustraties Eric Duyvis
ISBN 978-90-826491-0-9
Omvang 60 pagina’s
Formaat 21 x 21 cm

Met dank aan

Als ik later dood ben en wat ik dan zou willen is een uitgave van Platform NEL, een initiatief van SENS uitvaarten en Margon de Vries van De Maan Uitvaarten uit Amsterdam en Yvon Thewessen van Zo!ontwerp en Verhaal My.

Het boek is mede mogelijk gemaakt door de bijdragen van meer dan 200 crowdfunders en sponsoren. Alle informatie in het boek zelf is volledig onafhankelijk en vrij van reclame. Toch willen wij hier een paar van onze gulle gevers niet onvermeld laten. Olino, Ibis en Marleen Rijvers.