Blog

Ons boek is af!

Afgelopen zondag 5 februari was het dan zover: de boekpresentatie van Als ik later dood ben en wat ik dan zou willen. Na maanden nadenken, schrijven, vormgeven, redigeren is het boek nu af en hebben we het aan het publiek kunnen tonen. En verkopen!

Voorafgaand aan de overhandiging van het eerste exemplaar aan Maria de Greef hadden we een veelzijdig programma samengesteld. Als je op de foto klikt volgt een fotoverslag van de presentatie.

Boek bestellen? Dat kan!
Lees hier meer over het boek of stuur een mail naar email hidden; JavaScript is required

mooie complimenten

Maria de Greef hadden we uitgenodigd om tijdens de boekpresentatie een verhaal te houden over de veranderingen in de uitvaartbranche. Ze sloot af met woorden die wij trots willen herhalen:

Boekpresentatie Als ik later dood ben SENS uitvaarten Utrecht

“Gelukkig zijn daar de bewuste uitvaartondernemers die hun bedrijf vormgegeven hebben vanuit inhoud, vanuit de bewustwording en het inzicht dat een goed afscheid om meer gaat dan een fancy gepimpte kist, een tof afscheidsfeest met livemuziek, gin en nachos.

Dáárom was ik vereerd door de uitnodiging. Omdat ik de organisatoren van deze bijeenkomst hoog heb. Omdat ondernemers als Meta, Simone, Margon en Yvon kiezen voor diepgang, afstemming en betekenisgeving als basis voor hun dienstverlening. Omdat je alleen daarmee recht doet aan de overledene en de nabestaanden.”

Wow, dat zijn nog eens waardevolle complimenten…